Arxiu mensual: abril de 2012

PROTAGONISTES

Protagonistes d’aquesta setmana :  YAGO ( Peixets ) i ARIADNA( Ocells )

YAGO : Amb la mama del Yago hem fet uns peixos de colors molt bonics.

ARIADNA :  El papa i el tiet Javi de l’ Ariadna ens han portat  diferents animals : una serp, un drac barbut, un gos i una col.lecció d’insectes . Nosaltres els  hem pogut observar i tocar. Ens ha agradat molt !!

La diada de Sant Jordi

SANT JORDI

Aquests dies hem conegut la llegenda de Sant Jordi, hem estampat les nostres mans per fer uns rosa, hem cantat la cançó del “Sol solet de Sant Jordi” i hem mirat i remenat els contes que més ens agraden a la paradeta  de llibres que tenim al rebedor de la llar d’infants.

I avui que és la diada de Sant Jordi,  la Jose, la Xaro,la Lis i la Nuri ens han representat la Llegenda.

Mireu, mireu que bé ens ho hem passat!!!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Gs3PgPLS2GA&w=420&h=315]

Festes i sortides SEGON TRIMESTRE

FEM MONES

Dijous,29 de març: Som uns bons pastissers i avui hem decorat els cocs ràpids que les famílies ens heu portat. Aprofitem per donar-vos les gràcies per la vostra col·laboració. Han quedat unes mones molt boniques. Mireu, mireu…

Divendres, 30 de març: I avui un cop més, hem tingut la oportunitat de convidar a les famílies a compartir i participar en una de les nostres celebracions.

Tampoc s’ha volgut perdre la nostra festa la VellaQuaresma. Li hem cantat la seva cançó i li hem tret totes les cames perquè estigui contenta i pugui caminar.

Gràcies per acompanyar-nos i bones vacances a tots!!

Festes i sortides SEGON TRIMESTRE

LA VELLA QUARESMA

Divendres, 24 de març: Avui Carnestoltes s’ha acomiadat fins l’any que ve i ha arribat la Vella Quaresma . Aquesta ens ha dit que vindrà tots els divendres de quaresma i que cada setmana li hem de treure una cama i ella, a canvi, ens portarà una sorpresa. Però per poder saber què ens ha portat, primer li hem de cantar la seva cançó.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=HQimTbGvIdY&w=420&h=315]

Festes i sortides SEGON TRIMESTRE

CARNAVAL

Dimarts,14 de març: Ha vingut el rei Carnestoltes a visitar-nos. Per tal de rebre a S.S.M.M. com cal, tots portàvem corbata i bigoti. Hem cantat, ballat i fet gresca.

Dimecres,15 de març: I com que és temps de disbauxa, avui ens hem pintat la cara. Som uns artistes i hem quedat molt guapos i guapes!!

Dijous,16 de març: Avui és DIJOUS LLARDER i com diu la tradició hem esmorzat pa i botifarra d’ou.  Estava boníssima!!

Divendres,17 de març:  Que guapos i guapes!!  Avui anàvem tots disfressats , hi havia de tot : animalets, pistolers, pallassos, princeses, bruixes, indis…..

Hem ballat, tirat confeti i  esmorzat xocolata i coca. Mmmm que bona !

Festes i sortides SEGON TRIMESTRE

FESTA MAJOR 

Dimecres,1 de febrer: Ens han visitat els nostres capgrossosla Confeti i el Drac , hem cantat i ballat amb ells.

Mireu que be ens ho hem passat!!

Dijous,2 de febrer: Aquest matí ha vingut un diable dela Colla Maleïts. Hem sortit al jardí a gaudir amb el foc i les llums de colors.

Dimarts,7 de febrer: Els Ocells hem anat al TAS a veure els gegants, els capgrossos,la Morena i la Mulasa. Els hem mirat, tocat i fins i tot alguns de nosaltres ens hem posat dins. També hem cantat i ballat  la cançó : El gegant de Salou, ara balla……..

Ens han acompanyat els avis del Miguel Angel i de l’Iker. Moltes gràcies!