Arxiu mensual: novembre de 2012

UKELELE

Seguint  amb les activitats de La Setmana de la Música, avui ens ha visitat el tiet de la Carmen, de la classe dels Barrufets.

El Carlos ens ha tocat el ukelele, que és un instrument de corda que no coneixiem i ens ha agradat molt.

Moltes gràcies Carlos.

SANTA CECÍLIA – SETMANA DE LA MÚSICA

La música té un paper fonamental a la nostra escola, per aquest motiu festes com la de Santa Cecília, són rebudes amb gran entusiasme. Aquest any, i com cada curs, tindrem actuacions musicals en directe. Alguns familiars i amics, s’han presentat voluntaris per mostrar-nos i engrescar-nos amb la seva música i els seus instruments, però a més, farem un seguit d’activitats  : construirem i tocarem instruments, cantarem, coneixerem música d’altres paisos, ballarem dances…

La Sandra ens ha  presentat el seu instrument : EL VIOLONCEL

Ena ha agradat molt. Moltes gràcies Sandra

EXPERIMENTEM AMB TARONGES

  • AQUESTA HA ESTAT UNA SETMANA MOLT INTERESSANT, HEM DESCOBERT NOVES  SENSACIONS, OLORS , AROMES, GUSTOS, TEXTURES…
  • US MOSTREM IMATGES D’ ALGUNES ACTIVITATS QUE HEM FET AMB LES TARONGES : LES HEM  MIRAT , TOCAT , OLORAT ,  TASTAT,  HEM FET  SUC , ENS HEM FET MASSATGES, HEM ESTAMPAT PINTURA….
  • L’ACTIVITAT HA SORTIT RODONA COM UNA TARONJA

SUC DE TARONJA

Vam fer suc de taronja. Primer ho vam preparar tot, les taronges, els exprimidors, els gots, i un cop ho vam tenir tot llest, vam anar per feina. Ens va encantar poder apretar l’exprimidor, tot i que a vegades ens costava una mica i ens calia  ajuda.

Vam fer un suc boníssim!