Arxiu mensual: octubre de 2017

FESTA DE LA CASTANYADA

La CASTANYERA ha baixat de les muntanyes de Prades i ens ha portat castanyes torrades. També han vingut els seus amics Marrameu i El Gegant del Castanyer.
Junts hem cantat, ballat i menjat castanyes i panellets.
Volem agrair a les famílies que ens acompanyéssiu en aquesta celebració. La vostra ajuda i participació han omplert aquesta festa de bons moments i records molt agradables.
Aquí en teniu alguns.

ENS AGRADA LA TARDOR

Tot i el bon temps que ens acompanya es nota que la tardor ha arribat, el paisatge es torna vermell, groc, taronja i marró. Al nostre jardí es respira el canvi d’estació, cauen les fulles dels arbres i a nosaltres ens agrada aixafar-les per sentir el seu cruixir, les hem llençat amunt i ens hem estirat a sobre d’elles.
La col•laboració de les famílies fa que de mica en mica els espais de l’escola es vagin omplint de tardor: castanyes, aglans, fulles, carabasses, fins i tot hem tingut bolets.

SESSIÓ DE JOC I EXPERIMENTACIÓ DE LLUM I COLOR

El millor dels dies grisos és que els pots pintar de colors!
La llum, les ombres, el color a més de facilitar estats de benestar i de felicitat, permeten experiències sensitives i perceptives: visuals, auditives, tàctils, espacials, fantàstiques…

GAUDIM DEL NOSTRE JARDÍ

A la nostra llar d’infants hem volgut crear espais exteriors acollidors, espais que afavoreixin no tan sols els moviments plens de vitalitat i risc, sinó també la intimitat i la tranquil•litat.
Pels infants, qualsevol espai exterior és, en cert sentit secret. És secret perquè la natura és plena de secrets i ofereix atractius innombrables per explorar.
Al jardí els nens projecten, decideixen, acorden, experimenten, riuen, corren, gaudeixen…

CONCERT DE TROMPETA I GNEMBÉ

El nostre amic Therry ens ha ofert un concert de gnembé ( timbal africà) i trompeta. Ens ha agradat molt escoltar-lo i cantar i ballar amb ell.
Gràcies Therry