Arxiu mensual: novembre de 2020

El papa de l’Èlia ens ha fet un bonic concert

La música té un paper fonamental a la nostra escola, per aquest motiu festes com la de Santa Cecília, són rebudes amb gran entusiasme.
Santa Cecília ens ha servit per apropar una mica més la música als infants, mitjançant l’experimentació amb objectes casolans, instruments reals, cançons, danses, titelles i sobretot amb la participació activa del papa de l’Èlia que ens ha fet un bonic concert de guitarra i ukelele.
Moltes gràcies Toni, hem gaudit molt.

Ens agrada anar a l’hort

L’hort és un espai natural i viu que ofereix la possibilitat d’aprendre a través del joc quins són els processos de creixement de plantes i verdures.
Avui hem gaudit de valent plantant bróquil i enciams.

JUGUEM AMB PAPER DE WC

Hem jugat amb paper de WC i ens ho hem passat genial estirant els rotllos, embolicant-nos, disfressant-nos, fent camins, amagant-nos… Si a casa ho repetim, no us enfadeu!

PROVOCACIONS

Crear provocacions és deixar material preparat com si fos una invitació, un suggeriment, col•locat en un espai de la classe que convidi als infants a participar lliurement, a interessar-se pel que hi ha preparat, a explorar-ho, a utilitzar-ho i per tant a aprendre per descobriment.
Aquestes són algunes de les propostes d’aquest curs. Els nens i nenes se situen davant i sorgeix la màgia.
Material adquirit amb la col.laboració de l’Excm. Ajuntament de Salou