Arxiu mensual: agost de 2021

S’acaba l’estiu

I amb aquest bonic concert que ens ha ofert la Sandra, celebrem la fi de l’estiu.
Un bon estiu en què hem gaudit dels amics i amigues, ens hem remullat, jugat, rigut, emocionat, cantat, ballat, experimentat…
Als nens i nenes que marxeu a l’escola desitgem que us vagi molt bé en aquesta nova etapa i ja sabeu que l’Esplai sempre serà la vostra llar d’infants i que estarem aquí sempre que ens necessiteu.
I als més petits, us esperem el dia 6.
Bones vacances a totes i tots.

La taula de llum

Experimentant a les fosques. Formes, textures, traços que belluguen i canvien sota el nostre gest atent. Celebració i màgia en estat pur.
Al taller de la llum, qualsevol objecte es pot tornar obra d’art. Quan tanquem els llums, el silenci, la concentració i la creativitat es fan presents.

RENTEM I ESTENEM

Avui hem rentat i estès la roba de les nines.
Ha estat una activitat que ens ha permès treballar la motricitat fina tot jugant i divertint-nos!

SAFATES SENSORIALS D’ESTIU

Les safates sensorials possibiliten manipular, experimentar i investigar amb diversitat d’elements i comporten, a la vegada, un plaer sensorial i un desenvolupament del raonament lògic-matemàtic a través de les relacions que s’estableixen entre els objectes.

Plàstica, paraula màgica.

Per a nosaltres és màgica, màgica perquè l’entenem com a interiorització i explosió d’art i sentiments, màgica perquè pensem que ha d’anar lligada a gaudir, a plaer, a passar-ho bé, màgica quan és plena d’experiències positives i agradables, màgica si provoca sensacions que contribueixin al coneixement del propi cos, màgica sobretot en infants de 0-3 perquè per a ells tot és una descoberta, tot és novetat, màgica si a través d’ella podem aprendre a estimar i a estimar l’art.