FESTA FINAL DE CURS

Divendres passat a la tarda, el jardí de l’Esplai es va omplir amb motiu de la Festa de Final de curs
Vam acomiadar el curs que hem compartit amb un seguit d’activitats :  tallers, representació de la Llegenda de Sant Jordi per part de mares i mestres,  entrega d’orles als nens i nenes de  la classe  dels  OCELLS  i per acabar la festa vam sopar tots junts!!
Les educadores donem les gràcies a tots els pares i mares, avis i àvies, tiets i tietes, germans i germanes, amics i amigues  per la vostra assistència i en especial a les mares que heu col·laborat amb nosaltres en els tallers i l’actuació : l’ Ana, la Noemi, la Cori, la Muriel, l’ Eva i la Yolanda.
MOLTES GRÀCIES PER FER POSSIBLE AQUESTA FESTA!!!
Vosaltres vau fer fotografies ? Si ens les feu arribar les compartirem al blog i en podrem gaudir tots.


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *