LA MÀGIA DEL NADAL

Per celebrar el Nadal hem fet diverses activitats relacionades amb aquestes entranyables festes. Mireu, que bé ens ho hem passat..
Som bons pastissers i pastisseres i hem fet unes galetes de Nadal boníssimes..
<

Hem cantat nadales i tocat la pandereta, i també hem decorat el rebedor de la llar d'infants amb l'arbre de Nadal i un bonic pessebre. Ha vingut el Sr. Patge a recollir les cartes que vam escriure pels Reis. Li hem dit que hem sigut bons nens i nenes. Ens han visitat la Mare i el Pare Noel. Hem cantat i ballat amb ells. Que divertit! [ També vam rebre la visita del tió que venia de la muntanya, li vam donar menjar i el vam tapar perquè tenia gana i fred! Al cap d'uns dies el vam fer cagar i ens vam emportar una sorpresa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *