Material no estructurat per afavorir el joc

El material no estructurat és aquell que no ha estat especialment pensat per educar o jugar, però que no obstant això ofereix grans possibilitats perquè el nen investigui per si mateix, des del seu propi interès i curiositat naturals.
Aquest material estimula el pensament creatiu, s’adapta a l’etapa evolutiva del nen i evita la sobreestimulació
Jugant amb elements quotidians fomentem també l’amor per la senzillesa i la simplicitat.
Segur que molts ja teniu aquest tipus de materials a casa. Pels qui no, us animem a recol•lectar tot tipus d’elements i permetre que els vostres fills els usin sense instruccions. No hi ha res més gratificant que veure com els nens creen mons fantàstics i històries increïbles pràcticament del no-res.
Amb el material menys pensat, amb els elements més senzills, la màgia del joc succeeix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *